TV-inspektion

Få TV-inspektion af din kloak ved mistanke om skader

Akut Kloakservice er eksperter i TV-inspektion af kloakker. Vi kører ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

TV-inspektion er en effektiv måde at undersøge et problem eller en mistanke om et problem i kloakken. Vi foretager inspektionen ved:

  • Mistanke om brud eller utætheder på afløbsledninger/ kloakker
  • Tilbagevendende problemer med en helt tilstoppet kloak
  • Mistanke om rotter i hus og kloak

En skade i kloakken, som du ikke reagerer på, kan sprede sig og bliver omkostningsfuld at få udbedret, når du endelig lokaliserer den.

Hvordan foregår TV-inspektionen af din kloak?

Ved TV-inspektion af selve kloakken eller afløbsledningerne bliver et lille kamera ført rundt, som løbende sender fotos til vores monitor, så vi kan lokalisere eventuelle skader, brud på rør, rotteskader, utætheder eller fejl.

En af fordelene ved TV-inspektion er, at du undgår at skulle grave hele haven eller indkørslen op for at lokalisere udfordringerne. Derfor er TV-inspektion en økonomisk løsning for dig, som holder den samlede pris nede. Se vores vejledende priser her.

Sidekick

Professionel rådgivning for det videre forløb

Hos Akut Kloakservice kan vi med stor præcision inspicere kloakker og konkludere, om der er brug for at få udbedret skaden eller utætheden. Vi besidder stor ekspertise på området og har de bedste forudsætninger for at vejlede dig til den optimale løsning i forhold til dit problem.

Bestil en TV-inspektion af din kloak

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for TV-inspektion af din kloak og en professionel vurdering af dit problem. Vi tilbyder døgnservice, og derfor kommer vi gerne ud til dig, hvis du akut har brug for hjælp en sen nattetime eller en weekend. Ring til os på telefon 41 501 500 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.