Slamsugning

Professionel og effektiv slamsugning, der virker

Slamsugning af din kloak kan være nødvendig, hvis den er helt tilstoppet, og hvis problemet bliver ved med at vende tilbage.

Hos Akut Kloakservice har vi stor erfaring med denne type opgave, og vi garanterer en topprofessionel og effektiv løsning, der virker hver gang. Vi løser opgaver for både private og virksomheder, ligesom vores slamsuger også rykker ud til sommerhuse og kolonihavehuse.

Vi har en moderne vognpark med driftssikre og miljøvenlige slamsugere til store såvel som små opgaver. Eksempelvis kan vi løse følgende opgaver:

  • Slamsugning af vej- og kloakbrønde
  • Rengøring af slambassiner og -tanke
  • Rengøring af sandfang, fedt- og olieudskillere.

Du får kompetent og kvalificeret rådgivning hele vejen, lige fra vi inspicerer din kloak til vi foretager en sugning eller spuling og afslutter hele opgaven.

Bestil slamsuger døgnet rundt

Hvis du akut har brug for en slamsuger, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 501 500 . Vi tilbyder døgnservice alle ugens syv dage, og vi rykker ud hurtigst muligt efter vi har modtaget din henvendelse - både om natten og i weekenden. Se vores vejledende priser her.

Vi rykker ud i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, herunder Amager. Har du brug for en slamsuger i København, Køge eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os.

Slamsuger København

Få et uforpligtende tilbud på slamsugning København og Køge

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring til os på telefon 41 501 500 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi svarer altid hurtigt tilbage.

Køge Slamsuger

Køge Slamsuger

Vi arbejder hårdt på at blive den foretrukne leverandør når der søges slamsuger Køge. Vi dækker hele området omkring Køge herunder Hastrup, Ølby, Søndre Køge, Ølsemagle og Svansbjerg. Så uanset om du bor i bymidten i nærheden af Køge Torv eller i Ølby Lyng er vi klar til at rykke ud med vores biler.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.