Kloakrensning

Kloakservice København - Nordsjælland - Køge Omegn & Sjælland

Er din kloak stoppet eller har du mistanke om, at noget er galt? Vores professionelle og erfarne kloakrenser rykker ud, når du kalder, og derfor yder vi en hurtig og yderst præcis kloakservice, som blandt andet indeholder kloakrensning, sugning og inspektion.

Ring nu på 41 501 500

Akut Kloakservice er specialiseret i at rense kloakker, og vi tilbyder kloakservice i København og omegn samt Nordsjælland. Det drejer sig blandt andet om:

 • Spuling af kloakken
 • Rensning af gulvafløb og køkkenafløb
 • Slamsugning
 • Rensning af faldstammer.
 • Kloakservice
 • Vi løser alle former for opgaver inden for kloakservice for både private og virksomheder. Behovet for kloakservice opstår ofte, når toilettet eller afløbet fra køkkenet stopper til.

  Løbende sparring

  Et godt samarbejde bygger på professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring indenfor området og lægger vægt på at du får sparring og gode råd både før, under og efter vi har udført en opgave. Det giver de bedste resultater til de bedste priser.

  Kloakrenser

  Vores kloakrenser kommer, når du har brug for det

  Vi rykker ud, når du har brug for os. Derfor tilbyder vi døgnservice, og derfor kommer vi gerne ud til dig, hvis du akut har brug for hjælp om natten eller i weekenden. Ring til os på telefon 41 501 500 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.