Døgnservice

Døgnservice - Kontakt os hele døgnet

Har du akut brug for hjælp? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Hvis en skade ikke bliver løst med det samme, kan det ofte resultere i en endnu større skade og dermed blive en bekostelig affære. Vi løser akutte problemer for både privat- og erhvervskunder i Storkøbenhavn og på Nordsjælland.

Ring nu på 41 501 500

Vi klarer alle akutte opgaver - stoppet toilet, stoppet afløb, akut slamsugning m.m.

Vi har mandskabet til at løse alle opgaver, også selvom det er uden for vores normale åbningstid. Vi står klar til at rykke ud med kort varsel, hvis du for eksempel har:

 • Stoppet kloak
 • Stoppet afløb
 • Vand i kælderen
 • Et stoppet toilet
 • Brug for akut slamsugning eller tømning af en septiktank

Kvalitets håndværk

Hvis du vælger Akut Kloakservice til at udføre din opgave, er du sikret et arbejde i en høj kvalitet. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og er specialiserede inden for deres felter. Vi ønsker at levere den bedste service til fornuftige priser.

stoppet toilet – prøv at hæld vand på

Stoppet toilet – Hvad kan man gøre?

Hvis toilettet er stoppet er der en række ting du selv kan prøve af.

 1. Vent 15 minutter til vandet har opløst alt papiret. Ofte vil dit toilet fungere igen herefter
 2. Hæld vand i toilettet – fyld en spand med vand og hæld det hele i på én gang så er det muligt at der skabes tryk nok til at fjerne proppen.
 3. Benyt en svupper. Har du en svupper kan du danne undertryk og med et par pumpebevægelser ofte fjerne det der sidder fast.
 4. Fortsat stoppet toilet? Kontakt akut kloakservice – vi kommer så hurtigt vi kan.

Tilstoppet Afløb?

Vi står selvfølgeligt altid klar hvis afløbet er stoppet men der en række ting du kan overveje selv at gøre før du kontakter os.

 1. Prøv at hæld kogende vand i dit afløb. Dette forudsætter naturligvis at der er lidt gennemløb.
 2. Prøv at rens dit afløb med en flaskerenser eller lignende. Ofte vil dit afløb være stoppet grundet hår og sæberester og her kan en flaskerenser nogle gange hjælpe med at skabe gennemløb og rense afløbet.
 3. Prøv at om du kan afmontere og rense din vandlås. Vandlåsen vil ofte være fyldt med sæberester og hår.

Såfremt du herefter fortsat har problemer med stoppet afløb, bør du straks kontakte os.

Vedligeholdelse af afløb

Ved at rense dine afløb løbende er det muligt at forebygge stoppet afløb. Såvel nye såvel gamle afløbsrør vil med tiden blive tilstoppet, hvis de ikke passes.

Fedt og madrester af forskellig slags sætter sig hurtigt derfor vil man opleve at især vasken i køkkenet vil være udsat. Badeværelseshåndvasken og afløb ved bruser og badekar vil være plaget af hår og sæberester.

Ud over at overveje hvad du skyller ud i dine afløb. Kan du forebygge propper ved at hælde kogende vand i dine afløb en gang om ugen. Derudover er det en god ide at rense riste og rengøre den synlige del af afløbet.

Bestil akut hjælp

Skal du bruge akut hjælp til et stoppet toilet, et stoppet afløb eller andet vedrørende kloakken? Ring til os på telefon 41 501 500 eller skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi står klar til at tage imod din henvendelse døgnet rundt.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.